Astma og allergi

Et vannbasert filtersystem som skaper et rent og helsebringende innemiljø.

Pro-Aqua har ingen filterpose som må byttes.
Pro-Aqua-systemet baserer seg på effektiv filtrering av inngående luft ved hjelp av et vannfilter med en unik separator. Separatoren roterer med høy hastighet og splitter luftboblene. Selv de aller minste støvpartikler blir fuktet og samlet opp i vannbeholderen.
Derfor blir praktisk talt alt støv absorbert i vannet, og luften blir renset med mer enn 99%

Pro-Aqua tilbyr et fleksibelt system og leveres med solide og praktiske tilbehør som kan brukes til de fleste behov.

Spesielt effektivt er teppebanker som middfjerner!

Mennesker reagerer forskjellig på dårlig inneklima. Her er noen eksempler på typiske plager for mennesker:

 • hodepine
 • svi i øynene
 • kvalme
 • mental trøtthet
 • redusert hukommelse
 • utslett
 • øm hals
 • tørr hud
 • luft
 • støv
 • statisk elektrisitet

 

Innendørs luftforurensning
- samfunnets største forurensnings problem

Vil du ha friske og glade barn, må du gi dem et godt miljø inne også.
Dette gjelder jo også voksne.

I en undersøkelse av barn i norske boliger i forskjellige kommuner i Norge, fant forskerne ut at det var dårlig inneklima i over 50% av boligene, og barneværelsene var ofte verst. - Mye hadde vært unngått med kunnskap og enkle tiltak

 

Frisk luft er viktig.

Luftkvaliteten og livskvaliteten henger veldig nøye sammen. Eksperter påstår at uten mat kan man leve i 40 dager, 4-10 dager uten vann, men bare noen få minutter uten luft.

Vi tilbringer 90% av tiden innendørs, hvor 65% i egen bolig. Hjemmet betraktes som ”trygg havn” men forskning indikerer at luftforurensing innendørs kan være 2 til 5 ganger og i enkelte tilfeller 100 ganger høyere enn utendørs.
Med Pro-Aqua får du frisk luft rett inn i stua. Det blir som alltid å ha et åpent vindu midt i huset. Effektiv filtrering av inngående luft foregår ved hjelp av et vannfilter med en unik separator. Selv de aller minste støvpartikler blir samlet opp i vannbeholderen. Luften blir renset med mer enn 99%. Luftrenseren har flere hastigheter. Oppsugde støvpartikler og lukter blir bundet med vannet. Vannbeholderen fylles med vann og deretter startes det ”vask” av tobakksrøyk, stekeos og bakterier ut av luften samtidig som luftfuktighet blir balansert inne i et rom.

"Enten du i dag er plaget med luftveisplager, eller du ønsker å unngå de, så er Pro-Aqua den beste investering du kan gjøre for deg og dine!”

 

Innendørs luftforurensningskilder

STØV
Visste du det? Der lever opp til 42.000 støvmidder i kun 30 gram støv! Det oppstår ca. 20 kg støv pr. 140 m2årlig, hvor det kan leve opp til 15 tøvmiddarter!

Støvmiddene virker irriterende for øynene, fremkaller allergi, øye-øre-nese-hals infeksjoner, astmaanfall, trøtthet og depresjon

BAKTERIER
Visste du det? Det finnes bakterier i oppvarmingssystemet, hos kjæledyr, i avfall og på badeværelser – overalt i ditt hjem! Bakterier fremkaller forkjølelse, influensa, åndedrettsinfeksjon, øyeinfeksjon...

MUGGSOPP
Visste du det? Det finnes muggsopp i oppvarmingssystemet, i fuktig tøy, i rengjøringsmaterialer, i vegger, tepper, gardiner og fukt på loft.

Muggsopp fremkaller allergi, hodepine, irritasjon, trøtthet og depresjon.

 

Støvallergi
Med Pro-Aqua har du muligheten for å opptimere din rengjøring, og dermed evt., minimere årsaken til støvallergi.

 
 
 

 

Nesset næringshage, 6460 Eidsvåg, Møre og Romsdal | Tel: 456 06 019 | E-post: pro-aqua@pro-aqua.no

© Pro-Aqua Norway